marți, 26 august 2008

A fost,dar nu mai este



Dragostea este cel mai frumos sentiment al unui om in timpul vieţii.Aceste sentiment ne marchează pe toţi,fie intr-un mod plăcut sau nu.Cel mai frumos lucru din aceste sentiment ne face să radiem de bucuria,plăcerea,frumuseţea vieţii.Să îţi fie impărtăşit acest sentiment te face cel mai fericit om de pe planetă,când persoana iubită face totul ca să te simţi bine..


Ce se întâmplă dacă persoana iubită nu are încredere în tine???Nu vrea să te creadă când îi spui că îl iubeşti şi că e totul pentru tine...


Oare dragostea mai e un sentiment frumos când se întâmplă tot ce am zis??Oare acum te mai face cel mai fericit om de pe planetă??Oare mai are rost să spui că eşti îndrăgostit când jumătatea nu vrea să iţi mai vorbească??Îţi plânge inima,nimeni nu te inţelege,nimeni nu vrea să îţi dea un sfat.


Ai sufletul rănit de cei pe care îi credeai cei mai buni prieteni.Prin nişte mijloace tâmpite vor să vadă dacă ţii cu adevărat la acea persoană şi realizează, numai când te vede plângând, că ţi-ai da viaţa pentru fiinţa iubită.Ţi se spune ,,scuze, nu am vrut să îţi fac acest lucrul si promit că te voi ajuta'', crezând că rana sufletului poate fi vindecată cu uşurinţă.Scuzele,regretele nu inseamnă nimic cât timp orgoliu îţi este rănit, inima îţi plânge..


De ce toată lumea îţi dă sfaturi? De ce nu vor să te lase in pace?Poate că ei cred că nu te poţi descurca în viaţă.Chiar şi intenţiile cele mai bune ale fiecărei persoane strică.


Fiecare om este stăpân pe viaţa sa, nu trebuie nimeni să îi spună ce trebuie să facă...


,,Fiecare este fauritorul propriului său destin''.(Salaustius)


"Acela care nu a iubit niciodată, înseamnă că nu a trăit niciodată. "- John Gay


,,,Toată viaţa nu-i decât o călătorie spre moarte''

2 comentarii:

--=ValyYy=-- spunea...

dragostea asta

nena!:X spunea...

ce fata romantica:-"